Arxiu de: La Xarxa de Teatre

Òpera pels més petits al Teatre Modern

La companyia POCA-COSA TEATRE ha portat fins al Teatre Modern el musical La vaca que canta. Es tracta de la història de la Sofia, una vaca que canta òpera. Escoltant la ràdio sent que es convoca el primer Concurs d’Orquestres de la Ciutat. Per participar-hi només li cal trobar una orquestra i per això haurà de baixar a la ciutat. Aquest espectacle l’interpreten una actriu i una cantant d’òpera barrejant els dos gèneres dalt de l’escenari.

Teatre i música entre les noves propostes culturals

La nova temporada d’arts escèniques al Prat s’inicia amb l’espectacle 3G que José Corbacho portarà al Cèntric el diumenge de Festa Major. El teatre Modern, tancat per reformes, reobrirà al novembre. Allà podrem veure STOCKMAN, una versió de l’obra L’enemic del poble de Henry Ibsen on actua el pratenc Arnau Puig. L’altra proposta teatral serà La Mort i la donzella, a càrrec del teatre Kaddish i també al Modern.

Diumenge es presenta la nova temporada de teatre, música i dansa

A les 19 h, al Teatre Modern

La crisi obliga a congelar les subvencions a entitats

L’Ajuntament i 29 entitats culturals i de joventut signen els convenis amb els que s’atorguen les subvencions anuals. Enguany la crisi obliga a congelar aquestes subvencions que l’any passat es van retallar. El consistori agraeix la tasca que fan aquestes entitats per la ciutat alhora que demana una reflexió sobre el que poden fer amb […]