Arxiu de: Nippon Prat

El Nippon Prat celebra el segon seminari de karate

El pavelló cobert del CEM Sagnier ha acollit el segon seminari de Karate organitzat pel Club Nippon Prat. Una de les principals novetats d’enguany ha estat la nova ubicació, ja que anteriorment es va realitzar al Julio Mendez. En segon sseminari han participat més de 70 karatekes, esportistes procedents de diferents clubs de Catalunya com […]

The post El Nippon Prat celebra el segon seminari de karate appeared first on elPrat.tv.

Celebrat el Trofeu Nippon Prat al Julio Méndez

El Pavelló del Julio Méndez ha tornat a treure els tatamis per acollir el trofeu nippon prat, un campionat de catalunya de karate (que inclou kata i kumite) i kobudo, la modalitat que utilitza els pals per marcar els moviments. Gairebé 400 participants i 15 clubs diferents han desfilat pels tatamis del Julio Méndez, des de prealeví fins a sènior.
Veure els nens i nenes tan petits, practicant karate i competint amb la seriositat i disciplina amb què ho fan, dóna una mesura del profit que aquest esport pot imbuir en la formació dels més menuts.
El Nippon Prat ha completat amb èxit l’organització del campionat i espera poder reeditar propers esdeveniments on se segueixi conjugui la formació i aprenentatge amb la competitivitat.

El Nippon Prat organitza un seminari de karate

El gimnàs del Julio Méndez ha acollit durant tot el dissabte un seminari de karate, obert a karatekes de tota Catalunya. El seminari està orientat a la potenciació i tecnificació dels kates. Durant el matí els participants han fet una sessió centrada en l’exercici físic, mentre que a la tarda han fet la sessió de tecnificació de karate. L’acollida per part del públic ha estat molt bona.