Arxiu de: Òmnium Cultural

La candidatura de Junts pel Sí es dóna a conèixer al Prat

La candidatura independentista JUNTS PEL SÍ que integren Convergència Democràtica i Esquerra Republicana amb un ampli sector de la societat civil de cara a les eleccions del 27 de setembre s’ha presentat al Prat. Ha estat amb una paradeta a la Zonilla on han animat a la ciutadania a fer-se candidats i candidates de forma […]

Estudiants del Prat aconsegueixen èxits més enllà de la ciutat

Treballs de recerca, obres literàries, beques…

CiU fa campanya al Prat pel dret a decidir

El portaveu de Convergència i Unió al Parlament, Jordi Turull, ha estat aquest dilluns al Prat per donar una conferència titulada Decidir per progressar. Una sèrie d’arguments que els convergents posen sobre la taula per convèncer de la necessitat del procés sobiranista.

El pratenc Roc Mas publica ‘100 dies’

El pratenc Roc Mas ha presentat el seu primer llibre titulat ‘100 dies’ on repassa els actes i notícies que es van succeir després de la manifestació de la Diada de Catalunya de l’any passat. Ho ha fet a l’Hotel d’Entitats i davant unes 30 persones.
Mas ha afirmat que està treballant en una altre publicació i que la seva intenció és escriure tres llibres.
L’acte ha comptat amb la presència del representant al Prat de l’Assemblea Nacional Catalana qui ha parlat sobre l’estat d’aquesta plataforma a la nostra ciutat.

La delegació comarcal d’Òmnium Cultural es presenta al Prat

L’Hotel d’Entitats ha estat l’escenari aquest dijous al vespre de la presentació d’Òmnium Cultural amb un acte organitzat per Amics del Prat, que n’és sòcia. Es tracta d’una de la quinzena…

La delegació comarcal d’Òmnium Cultural al Prat

L’Hotel d’Entitats ha estat l’escenari aquest dijous al vespre de la presentació d’Òmnium Cultural amb un acte organitzat per Amics del Prat, que n’és sòcia. Es tracta d’una de la quinzena de xerrades que la plataforma té previst fer al Baix Llobregat per tal d’informar sobre els passos a seguir en pro d’una consulta sobiranista a Catalunya.

Òmnium Cultural té presència a la comarca des de fa 6 anys i compta actualment amb 1.600 socis i sòcies al Baix Llobregat, entre els quals, l’entitat Amics del Prat. Entre els seus projectes al municipi hi ha el de participat en actes culturals com el Correllengua.