Arxiu de: ONCE

Semàfors del Prat incorporen avisos acústics per a invidents

El dispositiu s’activa amb un comandament a distància que porta la persona

La música com a fòrmula per la inclusió de les persones amb discapacitat visual

Vibrar d’emoció gràcies a la música. La Banda de Música del Prat en col·laboració amb el Centre de Recursos Educatius de l’ONCE han organitzat a l’Auditori del Cèntric la novena trobada d’estudiants de música amb discapacitat visual a Catalunya.

José Luis Alberdi, nou director de l’ONCE al Prat

José Luis Alberdi ha estat nomenat nou director de l’ONCE al Prat, situada a la zonilla, en un acte de possessió del càrrec que ha aplegat a molts treballadors, afiliats i venedors, i que també ha comptat amb la presència del delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Xavier Grau, i del director sortint, Rodolfo Costa. […]

L’Ajuntament del Prat congela taxes i impostos municipals per a 2015

L’única excepció destacable la constitueix l’impost sobre béns immobles (Ibi) de característiques especials (que afecta el port i l’aeroport) que registra una pujada de l’1%

La delegació de l’ONCE al Prat escull president

L’agència de l’ONCE al Prat ha escollit al seu nou director, Rodolfo Costa. Substitueix al càrrec a Ramon Garrido que passarà a ser el responsable de l’agència de l’Hospitalet.

ONCE, més de 25 anys al servei de les persones

El centre de la ONCE al Prat ja més de 25 anys que funciona. A més d’oferir serveis i acompanyament, s’encarrega de l’administració i el pagament de premis dels tradicionals cupons. A la ciutat, l’ONCE dóna treball a 45 persones amb discapacitat visual venent cupons.