Arxiu de: Pavé Culture Cycliste

El mallot del Tour de França presentat al Prat

El Prat ha acollit la presentació a Espanya del mallot del centenari del Tour de França. Ha estat a la botiga i centre de ciclisme Pavé, un dels establiments dedicats a aquest esport de més prestigi a tot el món. La marca de roba francesa LE COQ SPORTIF, que des de 2012 torna a vestir als guanyadors del Tour, ha estat l’encarregada de dissenyar el mallot negre commemoratiu a l’edició número 100 de la prova, a banda dels jerseis clàssics del Tour, el groc per el líder, el verd de la regularitat, el blanc per el més jove i el de la muntanya. L’acte ha tingut un padrí de luxe, Perico Delgado, exciclista i guanyador al 88 de la ronda francesa, ha estat l’encarregat de presentar els nous mallots.
Els mallots del Tour de França ja es van mostrar oficialment a Paris, però pel seu centenari, s’ha volgut fer una presentació única fora del territori francès i ha escollit la prestigiosa botiga pratenca.

Una botiga pratenca, de les millors del món

El diari britànic The Guardian han escollit la botiga pratenca de ciclisme ‘Pave’ com el novè millor establiment del món. Els motius: la qualitat dels productores i l’elegància del disseny de l’espai de venda. El projecte va sorgir fa poc més …