Arxiu de: Picacrestes

L’associació gegantera Delta Prat celebra el seu desè aniversari

Els gegants al Prat estan d’enhorabona. L’Associació Gegantera Delta del Prat de Llobregat ha celebrat els 10 anys de l’entitat amb una trobada gegantera que ha comptat amb una alta participació de colles foranes.

Més de tres mil persones participen a la Gran Rua de Carnaval

Més de 3MIL persones han participat aquest dissabte a la Gran Rua de Carnaval que enguany ha canviat d’ubicació el seu tram final: ha acabat a la Capsa. Prop d’una vintena de comparses han pres part bàsicament Associacions de Mares i Pares d’Alumnes. De fet, les AMPES han acaparat els premis que s’hi han repartit.

Les AMPA fan una nova edició del Mercat d’Intercanvi de Joguines

Dissabte 29 al matí a la pl. del Cèntric

La Gola, protagonista de les rues de Carnaval

Més de 18.000 pratencs i pratenques han assistit a les dues rues, la infantil i la adulta en la que han participat més de 3.000 persones entre les 19 comparses de la cercavila d’adults i les 9 de la infantil. Pel que fa als premis a les millors comparses, la primera ha estat per “Els […]

Primer festival Aloha Pacífic al Cèntric

El Cèntric ha acollit el festival Aloha Pacific organitzat per l’Associació Aloha Pacífic Spain. L’objectiu del festival ha estat donar a conèixer les diferents danses i els diferents balls del Pacífic.
La gran gala artística ha comptat amb molts artistes i grups convidats on la participació pratenca ha estat present.
El festival ha comptat amb una gran afluència de públic, el qual s’ha apropat una mica més a la cultura pacífica. Gràcies a la participació i als assistents, l’organització no descarta fer la propera edició del festival Aloha Pacific al Prat.

La trobada castellera, protagonista del dissabte

La trobada castellera, protagonista del dissabte.

Nova jornada lúdica i revindicativa pel català

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la segona edició del Correllengua al Prat. Un esdeveniment reivindicatiu i festiu alhora que se celebra des de fa 17 anys amb l’objectiu d’aconseguir el reconeixement de la unitat del català a tots els llocs de parla catalana.

Més de 4 hores de dansa a Jardins de la Pau

El Centre Cívic Jardins de la Pau ha celebrat la Setena Festa de la Dansa, en commemoració d’aquest Dia Internacional. La Festa, que estava prevista per a finals d’abril i es va haver de suspendre degut a la pluja, ha aplegat més de 600 participants.

La Festa de la Dansa, ajornada per la pluja, es farà el 12 de maig

El mal temps no va permetre celebrar-la el 28 d’abril passat

Gastronomia i cultura de la mà a Sant Cosme

La plaça de la Remodelació ha acollit aquest diumenge la cinquena edició del Festival de Sopes del Món del Prat, organitzada per GATS, el Pla d’Actuació de Sant Cosme i el Centro Extremeño Cultural Ruta de la Plata, a més d’altres entitats del P…

La Colla Picacrestes reconstrueix el Ball del Tortell per Festa Major

La Colla Dansaire del Prat Picacrestes ha reconstruït el Ball del Tortell, una dansa que es ballava per Festa Major i Sant Isidre al municipi. El proper dissabte 24 de setembre, en el marc de la Festa Major, presentaran públicament aquest ball en una…

Resum informatiu del 20 al 26 d’octubre

Resum informatiu del 20 al 26 d’octubre

La Ricarda acull de nou l’Aplec de la Tartana

La Granja de la Ricarda ha acollit la setzena edició de l’Aplec de la Tartana, una festa popular en què s’ha pogut veure una desfilada de cavalls i tartanes pels carrers del Prat, sardanes, actuacions dels picacrestes, i la posada en escena de les en…

Resum informatiu del 22 al 28 de setembre

Resum de l’actualitat de la setmana del 22 al 28 de setembre al Prat TV.

La pluja respecta els actes de Festa Major

Actes de dissabte a la tarda de la Festa Major del Prat 2011.