Arxiu de: Rehabilitació i Arquitectura SA

Denúncia a la constructora i promotora dels pisos de protecció oficial al Prat Sud Remolar

Els veïns del bloc 3 de la promoció Prat Sud Remolar han denunciat la promotora RASA i la constructora ARI-COR pels múltiples errors de construcció que pateixen aquests pisos de protecció oficial. Aquests desperfectes s…

Problemes als pisos del Prat Sud Remolar

Els veïns del bloc 3 de la promoció Prat Sud Remolar han denunciat la promotora RASA i la constructora ARI-COR pels múltiples errors de construcció que pateixen aquests pisos de protecció oficial. Aquests desperfectes són terres completament aixecats, esquerdes a la façana, plaques solars que mai han funcionat o sortides d’emissions de la caldera per on entra l’aigua de la pluja que al seu torn oxida les calderes dels pisos. Els pisos es van entregar al setembre del 2007 i al desembre del mateix any van començar els problemes.

El Ple aprova els pressupostos de 2014

L’oposició ha votat en contra d’uns pressupostos que consideren no són tan socials com el consistori assegura. Des del Partit Popular han preguntat perquè l’ajuntament demana crèdits i han demanat que es pugi l’IBI especial al Port i Aeroport.
El ple ordinari del mes de desembre ha aprovat de forma inicial els pressupostos per l’any vinent. En total, sumant la despesa ordinària, les inversions i els pressupostos de les tres empreses municipals, parlem de 95 milions d’euros.

El Ple reclama la reparació de les deficiències del Prat Sud Remolar

L’Ajuntament dóna suport al veïnat afectat i reclama a l’empresa Rehabilitació i Arquitectura SA que assumeixi la seva responsabilitat