Arxiu de: Rodamco

Comerç del Baix Llobregat diu que no hi ha “totes les garanties legals” de l’Outlet de Viladecans

La plataforma Comerç del Baix Llobregat, que aplega les entitats comercials de la comarca, han restat importància a l’inici de les obres del viaducte que ha d’enllaçar l’autopista del Garraf, la C32, amb el polígon ind…

Splau rep la qualificació 4 estrelles als seus serveis

El centre comercial Splau ha estat distingit amb la màxima qualificació possible per aquest tipus d’equipament: 4 estrelles. Fa 18 mesos que l’empresa RODAMCO va assolir la gestió de l’Splau amb l’objectiu de donar-li una nova empenta.

Per qualificar el centre, s’ha realitzat una avaluació externa realitzada per la consultar SGS amb la visita del que anomenen una ‘MISTERY SHOPPER’ qui ha examinat la qualitat dels serveis, botigues i personal. S’han tingut en compte tots els factors que envolten el centre comercial: informació, accessos, eines digitals, lavabos, àrees de descans i zones d’infants.

L’acte ha estat presidit per la directora de l’Splau, KATHERINE CORWITH, qui ha dirigit la visita guiada per tot el centre comercial acompanyada de les autoritats. En acabar, han destapat el nou logotip de l’SPLAU que inclou el distintiu amb les 4 estrelles.