Arxiu de: Sopa de Poetes

En marxa el Festival de Poesia “slam” del Prat

S’han celebrat les dues primeres sessions als jardins del Centre d’Art Torre Muntadas i les altres dues restants es faran a la plaça porxada del Cèntric

Els pratencs Sopa de Poetes, a l’Agosto Clandestino de Logronyo

És un dels festivals poètics de referència a l’Estat

Salvador Espriu obre el Festival de Poesia

El Festival de Poesia al Prat presenta diferents activitats culturals durant aquest mes de juliol cada dimarts a les nou del vespre. El cicle ha començat amb un espectacle per celebrar el centenari de Salvador Espriu als jardins de Torre Muntadas amb la col•laboració d’actors i actrius del Teatre Kaddish.
La propera cita també serà als jardins de Torre Muntadas amb “Sopa de Poetes”. El col•lectiu pratenc presenta “Polònia”, un recital que recull obres de poetes polonesos contemporanis. Després, el cicle d’activitats es traslladarà al Cèntric amb Francesc Anyó i Miquel Juan que oferiran “Estellés de mà en mà”, un espectacle on la poesia i la música es fusionen. I les encarregades de tancar el Festival de Poesia d’aquest any seran la cantant pratenca Sílvia Comes i la poetessa Sílvia Bel. Totes dues presenten “Aparaulades”, una obra poètica i musical.

Comença una nova edició del Festival de Poesia del Prat

Amb les actuacions del Teatre Kaddish, Sopa de Poetes, Vicent Andrés, Francesc Anyó, Miquel Joan, Sílvia Comes i Sílvia Bel

Viu l’estiu al Prat

Viu l’estiu al Prat

Sopa de Poetas i Bárbara Cuerva junts al Cèntric

Sopa de Poetas i Bárbara Cuervas junts al Cèntric

Torna el Festival de Poesia al Jardí

El jardí de Torre Muntadas ha acollit la primera sessió del festival de poesia. Una lectura del llibre “La mà amb que tu palpeges” del poeta Gabriel Ferrater a càrrec del Teatre Kaddish. Els rapsodes dels primers poemes han estat alumnes del taller…

Pep Maiques presenta el primer poemari en solitari

El poeta i col·laborador del Prat Ràdio, Pep Maiques, ha presentat el seu primer llibre en solitari: ‘Prótesis’ que ens parla de la fragilitat davant el dolor però també la resistència que genera el patiment. L’acte s’ha desenvolupat al Cèntric …

Record a Labordeta amb poemes i música

La Terrassa del Cèntric ha acollit la presentació del llibre “Setenta y cinco veces uno”,

Resum informatiu del 22 al 28 de setembre

Resum de l’actualitat de la setmana del 22 al 28 de setembre al Prat TV.

Arrenca la Festa Major del Prat 2011

La Festa Major del Prat arrenca amb la tradicional inauguració de la Xarxa Altaveus a la seu d’Amics del Prat, la recepció de les entitats a l’edifici consistorial de la plaça de la Vila, la cercavila i el pregó que enguany ha anat a càrrec del col·lectiu Sopa de Poetes.

Sopa de Poetes fan el pregó de Festa Major

El col·lectiu Sopa de Poetes, col·laborador del Prat Ràdio, ha estat el responsable del pregó que ha donat inici a la Festa Major del Prat 2011.

Continua el Festival de Poesia al Prat

Els jardins de Torre Muntadas i el Cèntric acullen el festival de poesia. Organitzat pel Cèntric, Sopa de Poetes i el Teatre Kaddish recreen l’obra de diversos autors com ara aquest homenatge al poeta polonés CESLAU MILOTZ en commemoració del centenari del seu naixement.

Produeixen una pel·lícula sobre el poeta pratenc Josep Meizoso

L’escriptor Òscar Solsona ha retratat Josep Meizoso a Et donaré les pedres, un documental centrat en la vida d’aquest poeta pratenc que es va iniciar al món de l’escriptura quan era molt jove i l’obra del qual és gairebé inèdita.