Arxiu de: Specific Pig

Dues empreses pratenques guardonades en els XII Premis Delta

Dues empreses pratenques, SPECIFIC PIG i URANO VET han guanyat el segon i tercer guardó, respectivament, dels Dotzens Premis Delta a les millors iniciatives empresarials. El primer guardó ha estat per l’empresa de Viladecans, ASCIL PROYECTOS. Totes tres són punteres en els seus respectius àmbits.

Dues empreses del Prat, guardonades amb els Premis Delta

Specific Pig aconsegueix el segon premi i Urano Vet el tercer, mentre que Global Fragrances s’endú una menció especial del jurat

Els XII Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials 2014, al Prat

Se celebraran el dijous 19 de març al Cèntric

Una empresa de recerca biomèdica amb porcs s’instal·la al Prat

Produirà porcs nans amb utilitats mèdiques

S’instal·la al Prat un centre biomèdic de porcs

Specific- pigs, aquest és el nom de la nova empresa de cria i recerca biomèdica basada en els porcs ubicada al Prat. Ocupa unes instal•lacions d’aproximadament 3 hectàrees al costat de l’autovia C-31 als terrenys de l’IRTA, l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària.

L’empresa es dedica a la selecció, producció i comercialització de porcs per a la recerca biomèdica. Es tracta de porcs amb un alt estat sanitari que es crien per posar-los a disposició dels centres de recerca biomèdica, hospitals i empreses farmacèutiques. D’altra banda, també s’ha posat en marxa un programa de selecció genètica amb l’objectiu de crear una línia pròpia de porcs, més petits, per disminuir els costos d’aliments i tractaments farmacològics.