Arxiu de: AE Sporting Alcalà Prat

El torneig de futbol sala més solidari

L’Associació Esportiva Sporting Alcalà Prat, un any més, ha organitzat el Torneig Solidari de Futbol Sala a la pista del Complex Esportiu Municipal Julio Méndez. Un matí ple de partits de futbol sala, on la solidaritat ha estat la protagonista: els assistents i participants han portat aliments i joguines per al Punt Solidari del Prat, que després seran destinades a les persones més necessitades del municipi.

El Bar La Terraza Alcalà Prat, campió de lliga

El Bar La Terraza Alcalà Prat s’ha proclamat campió de la Divisió d’Argent de FutSal després d’empatar 7-7 contra el Sentmenat. Un empat ja els hi servia als pratencs per confirmar el seu lideratge ferm al llarg de la temporada.

Bona temporada pel futbol sala pratenc

El futbol sala al Prat gaudeix de bona salut, mostra d’això són els equips Casa Alcalà i Sporting Prat, que pertanyen a la mateixa entitat pratenca, l’Associació Esportiva Sporting Alcalà.
El Casa Alcalà milita a la divisió d’argent , la segona categoria de la Federació Catalana de Futbol Sala, i ho fa amb una molt bona actuació. Aquesta temporada el conjunt pratenc està lluitant per les primeres places de la classificació.

Torneig solidari de futbol sala al Julio Méndez

L’Associació Esportiva Sporting Alcalà Prat ha impulsat i organitzat el Torneig Solidari de Futbol Sala a la pista del Complex Esportiu Municipal Julio Méndez. Tot un matí ple de partits de futbol sala, orientats a conjugar esport i solidaritat a través de la recollida d’aliments i joguines per a les persones més necessitades.

Torna la lliga escolar de futbol sala als patis

Ha començat una nova temporada de la lliga escolar de futbol sala. Una lliga que torna a ser tot un èxit, amb augment d’equips, escoles i categories. Enguany són un total de 39 equips els que participen en les diferents categories: la pre benjamí, …

Celebrada la 26a Nit de l’Esport al Teatre Modern

El Teatre Modern ha acollit una nova edició de la nit de l’esport. La gala arriba a la seva 26ena edició amb el Club Deportivo Fran Martín com a protagonista de la nit, amb dos premis i tres nominacions.
A banda de les nominacions, els guardonats…

Resultats de la 26a Nit de l’Esport

Celebrada la nit de divendres al Teatre Modern

Un campió del món de futbol sala al Prat

Javi Rodríguez, capità del FC Barcelona Alusport i també de la Selecció espanyola de futbol sala ha participat d’una sessió d’entrenament amb els conjunts de base de l’AE Sporting Alcalà Prat, els equips cadet i juvenil. Els joves jugadors pratencs han pogut gaudir d’una classe magistral d’un dels grans jugadors de futbol sala del moment. […]

Resum informatiu del 4 al 10 de novembre

Resum de l’actualitat de la setmana del 4 al 10 de novembre al Prat TV.

Situació delicada per l’Sporting Alcalà Prat

Situació delicada pel futbol sala pratenc. DEsprés de la fusió entre l’sporting Prat i el Casa Alcalà, que va donar com resultant al nou Sporting Alcala Prat, s’encetava una nova etapa al futbol sala al Prat. Una temporada, la 2010-2011, que ha de ser de transició, però que s’ha començat amb mal peu. En aquest […]