Arxiu de: TV3

La cançó i ball de l’estiu de TVE, rodada a la platja del Prat

La de TV3 també va escollir la platja pratenca com a escenari

La cançó de l’estiu de TV3, gravada a la platja del Prat

El vídeo es va rodar al mes de juny a la platja del Prat a través del Prat Film Office i en col·laboració amb la guingueta El Maravillas.

La importància de la fotografia per conscienciar a la ciutadania

Com les fotografies són una eina de contextualització i sensibilització social. Aquest ha estat el rerefons de la xerrada ‘TESTIMONIS D’ACTUALITAT’ que ha acollit la sala d’actes de la biblioteca. Una taula rodona amb una àmplia presència potablava. Entre els participants, el director de BTV i ex-corresponsal de TV3 a la Xina, el periodista d’origen […]

Cada cop més artistes del Prat són reconeguts arreu

Amb creacions en àmbits diferents com l’audiovisual, la música, la fotografia, el teatre…

TV3 emet dijous el documental “Plou i fa sol”, sobre el Parc Agrari

El film reivindica la necessitat de mantenir l’agricultura periurgana i de proximitat a la gran ciutat

Balls retro de saló i llatins per la Marató de TV3

La Federació Catalana de Balls retro de Saló i Llatins ha celebrat una exhibició de Balls de Saló solidària al Pavelló Joan Busquets. L’entrada a l’acte, de 3€, s’ha destinat completament a la Marató de TV3, que enguany se centra en la lluita contra el càncer.

Arrenca la Fira Avícola de la Raça Prat

Ja ha començat la 39ena edició de la Fira Avícola de la Raça Prat. Més de 140 galls, gallines, pollastres i capons s’exhibeixen fins diumenge al pavelló avícola encapçalats pels tres guanyadors d’aquesta edició. Enguany, ho fan acompanyats per tres races catalanes que visiten la mostra: la penedesenca, l’empordanesa I la flor d’ametller de la Seu d’Urgell.

La sospita d’evasió fiscal persegueix el propietari de la cervesera DAMM

Les recents mesures de pujada del tipus d’IVA i la polèmica amnistia fiscal tornen a encendre el debat sobre la fiscalitat. En un context de retallades, la persecució del frau fiscal és una de les propostes alternatives que està cobrant més for

El programa ‘Divendres’ de TV3 a Pau Casals

El magazine de sobretaula que emet TV3 entre setmana ‘Divendres’ ha estat a la plaça Pau Casals dins del seu recorregut que fa per diversos pobles i ciutats de Catalunya.

El programa “Divendres” de TV3 dedica aquesta setmana al Prat

Per la tarda fa connexions en directe des de la pl. Pau Casals

El programa “Divendres” de TV3 visitarà el Prat

Entre el dilluns 18 i el dijous 21 de juny el programa “Divendres” de TV3 s’emetrà des del Prat. | El divendres 22 s’emetrà des del plató de TV3 a Sant Joan Despí amb públic provinent del Prat.

El Consell dels Infants del Prat comparteix la seva tasca amb altres consells

Fan tallers de televisió, ràdio, publicitat i interpretació

«Faria un documental de qualsevol cosa, a tot se li pot treure suc»

Vocació per explicar històries
Sergi Sandúa té 39 anys, és realitzador de documentals i actualment treballa per al Prat Comunicació. Professional autodidacta un bon dia va volar de l’aeroport del Prat per explicar l’ocupació israeliana de P…