Arxiu de: Unió Esportiva Atlètica Prat

Comença al barri de Sant Cosme l’Escola Oberta d’Estiu

“Convivim l’estiu”, un cicle amb una vintena d’activitats de lleure

La 29a Nit de l’Esport designa els i les millors esportistes de 2014

La gala es va celebrar divendres a l’autitori del Cèntric

Comença una nova temporada per l’Atlètic Prat a tercera catalana

L’Atlètic Prat afronta una nova temporada al grup 10 de tercera catalana. Amb una plantilla renovada, el cos tècnic es marca el repte enguany de lluitar amb els equips capdavanters de la categoria.

El nou Atlètic Prat s’estrena amb victòria

L’Atlètic Prat inicià una nova temporada al grup 10 de la tercera Catalana. La novetat principal d’aquesta temporada es la incorporació del nou tècnic Elio Barco. Un nou curs que afronta amb moltes ganes i amb un objectiu clar, portar a l’equip al més amunt possible.
Un Elio Barco content amb les noves incorporacions d’aquest estiu, que intentaran donar-li a l’equip el que li va faltar la temporada anterior. El nou tècnic vol aportar un aire ben diferent al conjunt, respecte al que havien vist al curs passat, apostant més per la pilota i no tant per un joc massa vertical.
El primer partit de lliga s’ha disputat a la Complex Esportiu Municipal Julio Méndez davant del Montornès, on l’equip pratenc ha donat molt bones sensacions, encara que la primera part li ha costat mica ficar-se el partit havent-hi un gran nombre de pilotes perdudes al mig del camp. No obstant això, els 3 punts s’han quedat a casa guanyant l’enfrontament 4-1.

Primer any, després de la fusió, a l’Atlètic Prat

No tot el futbol es redueix a la màxima competició, hi ha clubs modestos que volen tenir un creixement sostenible que fan una tasca impagable pel que fa a la formació, aprenentatge i entreteniment dels més menuts. Clubs com l’Atlètic Prat que han organitzat amb molta il·lusió i empenta el seu primer torneig al Julio Méndez, on han participat 10 clubs i aproximadament 190 jugadors, de totes les categories de l’entitat
El fet de veure l’essència de l’esport: com els nens s’ho passen d’allò més bé en guanyar partits i tornejos, és el motor que engresca els monitors i entrenadors a tirar endavant i a dedicar-li moltes hores al primer any de vida del nou projecte: la fusió entre Unificación Prat i Associació Esportiva Traus
Un cop superat l’any de transició, el club es planteja millorar en tot el que no s’ha pogut fer aquesta temporada pel fet de ser la primera i ficar el llistó una miqueta més alt per tal de millorar els resultats esportius i elevar en la mesura del possible les categories de l’entitat.

L’Atlètic Prat acaba una temporada complicada

L’Atlètic Prat ha finalitzat la temporada mantenint-se, un any més, en tercera catalana. L’equip, que va canviar de tècnic a principis de temporada, ha assolit el seu objectiu principal per a aquest any. Durant la segona volta, l’equip ha tingut molta pressió, una segona volta on han tingut moments bons, fent fins a 16 punts seguits, i moments més dolents, però finalment han aconseguit remuntar i salvar-se del descens.
La progressió de l’equip ha sigut molt bona i Juan Martínez valora molt positivament la temporada. Tot i aconseguir l’objectiu, l’entrenador de l’Atlètic Prat no continuarà la propera temporada. La temporada vinent, l’equip s’enfrontarà al repte de mantenir la categoria amb un nou entrenador.

L’Atlètic Prat lluita per la permanència

L’Atlètic Prat ha encadenat la millor ratxa d’aquesta temporada: 4 victòries en els darrers 4 partits, i 15 punts dels últims 18 en joc, unes guarismes que permeten a l’equip de Sant Cosme allunyar-se de les posicions vermelles i encarar sense urgències el que queda de segona volta. Els gols estan arribant: 16 en els últims 6 partits, i també les remuntades agòniques, com la protagonitzada contra el Pubilla Casas, després de capgirar un resultat advers de 0-2, i situar-se amb 3-2 amb gols de Miguel, Joaquin i Edgar.

Difícil inici de temporada per l’Atlètic Prat

L’Atlètic Prat, poc a poc i amb pas ferm, comença a revertir la dinàmica negativa que l’ha situat a la zona vermella de la Tercera Catalana Grup 10. Amb la victòria contra el Montbau al Julio Méndez, remuntada inclosa, es comença a materialitzar …

L’Atlètic Prat femení entra a escena

L’equip femení de la Unió Esportiva Atlètic Prat esta a la recta final de la seva preparació per a una nova temporada a la preferent femenina.
El conjunt pratenc afronta el segon any a la tercera categoría del futbol femení amb molta il•lusi

Debat de futbol base al Prat Ràdio

Els estudis del Prat Ràdio han tornat a acollir una cita clàssica del final de temporada, el debat sobre el futbol base. Representants de les cinc entitats de futbol del Prat de la passada campanya han repassat l’actualitat dels seus equips i la si…

Neix la Unió Esportiva Atlètica Prat

Unió Esportiva Atlètica Prat, aquest és el nom de la nova entitat esportiva que ens hem de d’aprendre. L’Atlètic Prat sorgeix de la fusió entre la Unificación Prat i l’AE Traus.
Una fusió que ha tingut la col•laboració de l’Ajuntament…

Unificación i Traus es fusionen i neix la Unió Esportiva Atlètica Prat

La fusió fa reestructurar tota la organització dels dos antics clubs de futbol