Arxiu de: "Garbancita" Cristina

Comença una nova edició el Març Gastronòmic amb més de 20 restaurants

Ja ha arrencat per quart any consecutiu el Març Gastronòmic a la ciutat. Fins a finals de mes, un total de 23 restaurants del Prat oferiran a les seves cartes els dos productes emblemàtics del municipi: la carxofa Prat i el pollast…

Comença una nova edició del Març Gastronòmic

Ja ha arrencat per quart any consecutiu el Març Gastronòmic a la ciutat. Fins a finals de mes, un total de 23 restaurants del Prat oferiran a les seves cartes els dos productes emblemàtics del municipi: la carxofa Prat i el pollastre potablava. Per aquesta edició s’espera assolir la xifra de 6.000 menús.

Això sí, enguany el preu del menú del Març Gastronòmic pot augmentar i se situa entre els 20 euros de les darreres edicions fins els 25 en alguns casos. Tot plegat amb el maridatge de la cervesa Inèdit de la DAMM que NO està inclosa en el preu.
Una edició que té novament com a padrins als representants més destacats del teixit agrícola del Prat.

Enguany, hi ha una novetat destacada: la nova plana web www.marcgastronomic.cat on es pot consultar tota la informació relacionada amb la iniciativa. Per donar a conèixer encara més la gastronomia pratenca aquest cap de setmana ha tingut lloc la primera de les activitats paral•leles: la Segona Trobada GastroBlocaire al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa amb la presència de dos xefs de la ciutat, Susanna Aragón i el Joan Figueres.

Els blocaires van aprofitar l’ocasió fer fotografies amb els seus telèfons mòbils per acompanyar les peces que després van redactar per a cadascun dels seus blocs.