Arxiu de: Marta Mayordomo

Primera nit de compres a Carretera de la Marina

L’Associació de Comerciants de Carretera de la Marina ha celebrat aquest dissabte la primera SHOPPING NIGHT, una jornada nocturna que convidava a la ciutadania a comprar i degustar així com conèixer les botigues d’aquest eix comercial.

Celebrat el ple municipal del mes de juny

El ple municipal del mes de juny ha aprovat el Pla Jove 2013-2017 que recull les línies metres de les polítiques que es tiraran endavant per respondre a les necessitats d’aquest col•lectiu de la població i entre les quals hi ha dues prioritats: la diversitat i la inclusió social.

Música i cuina pel mes de la Carxofa

Set edicions ja de l’Escarxofa and Jazz, un esdeveniment organitzat per l’entitat Les Escarxofes del Prat i La Capsa que ha reunit al Pati de l’Artesà 900 persones per gaudir de l’arròs amb carxofa i de la bona música de cinc grups, tots ells de diferents estils de jazz.
Una altra de les activitats destacades d’aquest mes de la carxofa és el showcooking que s’ha fet al Mercat Municipal. L’encarregat de cuinar en directe ha estat en aquest cas el restaurant La Lluna en un Cove

Els comerços tanquen les rebaixes al carrer

El comerç del Prat ha tancat les rebaixes d’hivern a preus assequibles amb la fira FORA STOCK. Les botigues s’han desplegat a les immediacions de la plaça Pau Casals amb tots aquells productes que no han pogut vendre i que, si no fos per iniciatives com aquesta, romandrien emmagatzemats.

Comença una nova edició el Març Gastronòmic amb més de 20 restaurants

Ja ha arrencat per quart any consecutiu el Març Gastronòmic a la ciutat. Fins a finals de mes, un total de 23 restaurants del Prat oferiran a les seves cartes els dos productes emblemàtics del municipi: la carxofa Prat i el pollast…

Les botigues al carrer acomiaden les rebaixes

Els carrers Frederic Soler i Ferran Puig han celebrat la Fira de Botigues al Carrer on els comerciants han pogut donar sortida al seu stock d’hivern. Al mateix temps és una oportunitat per a que la gent conegui les botigues de la seva ciutat. Forma part de les campanyes de dinamització del comerç local que organitzen les associacions de comerciants amb la col•laboració de l’Ajuntament

Comença una nova edició del Març Gastronòmic

Ja ha arrencat per quart any consecutiu el Març Gastronòmic a la ciutat. Fins a finals de mes, un total de 23 restaurants del Prat oferiran a les seves cartes els dos productes emblemàtics del municipi: la carxofa Prat i el pollastre potablava. Per aquesta edició s’espera assolir la xifra de 6.000 menús.

Això sí, enguany el preu del menú del Març Gastronòmic pot augmentar i se situa entre els 20 euros de les darreres edicions fins els 25 en alguns casos. Tot plegat amb el maridatge de la cervesa Inèdit de la DAMM que NO està inclosa en el preu.
Una edició que té novament com a padrins als representants més destacats del teixit agrícola del Prat.

Enguany, hi ha una novetat destacada: la nova plana web www.marcgastronomic.cat on es pot consultar tota la informació relacionada amb la iniciativa. Per donar a conèixer encara més la gastronomia pratenca aquest cap de setmana ha tingut lloc la primera de les activitats paral•leles: la Segona Trobada GastroBlocaire al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa amb la presència de dos xefs de la ciutat, Susanna Aragón i el Joan Figueres.

Els blocaires van aprofitar l’ocasió fer fotografies amb els seus telèfons mòbils per acompanyar les peces que després van redactar per a cadascun dels seus blocs.

Arrenca el mes gastronòmic del Prat

Avui comença el Març Gastronòmic. Fins a finals de mes, un total de 23 restaurants, quatre més que l’any passat, oferiran menús amb els dos productes més emblemàtics de la ciutat: el pollastre pota…

Més de 600 fotografies Megapotablava

Més de 600 fotografies han participat en el concurs Sóc MegaPotablava. Una iniciativa creada en el marc de la darrera Fira Avícola amb l’objectiu de reforçar els llaços de la ciutadania amb la festa major d’hivern.

La Fira Avícola del Prat tanca amb una afluència de públic de 75.000 persones

Vora 75.000 persones han assistit durant aquest cap de setmana a la 39ena edició de la Fira Avícola de la Raça Prat. Són les primeres xifres que ha donat a conèixer l’àrea de Promoció Econòm…

75.000 persones passen per la Fira Avícola 2012

Vora 75.000 persones han assistit durant aquest cap de setmana a la Fira Avícola de la Raça Prat. Són les primeres xifres que ha donat a conèixer l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament qui ha fet un balanç òptim de l’edició d’enguany. Es tracta d’unes dades similars a les de l’any passat i que el consistori atribueix al bon temps que ha acompanyat aquesta edició. També el consistori ha fet una valoració positiva de la quarantena d’activitats que ha organitzat el teixit associatiu en el marc de la desena Mostra d’Entitats.

Atorgats els premis als millors aparadors

El recinte de Cal Gana, en el marc de la Fira Avícola, ha acollit el lliurament dels premis de la sisena edició del Concurs d’Aparadorisme.

Tot a punt per la Fira Avícola de la Raça Prat

Tot a punt perquè arrenqui aquest vespre la trenta-novena edició de la Fira Avícola de la Raça Prat. L’aparador del pollastre potablava però també de la Carxofa Prat, dos productes locals que enguany es promocionaran també a través dels menús que oferiran fins diumenge una trentena de restaurants de la ciutat.

Potablava i carxofa Prat, base de la cuina catalana

El pollastre potablava i la carxofa Prat, productes del Parc Agrari, base de la cuina catalana, sota aquest títol s’ha celebrat la novena jornada tècnica sobre la raça prat. Aquest acte suposa l’avantsala de la fira avícola que se celebra el pr…

El Prat presenta els seus atractius turístics

El Prat té diversos perfils turístics per oferir als visitants. El més conegut el dels espais naturals del Delta que es presenta com un lloc que malgrat la proximitat a Barcelona i grans infraestructures és tot un refugi per allunyar-se precisament…