Arxiu de: Susana Aragón

La tapa pratenca “Trifàssic de pota blava”, la tercera millor de Catalunya

Celebrat a Sitges el concurs Tapa de l’Any de Catalunya

El restaurant pratenc ONA NUIT rept el distintiu KM0

El restaurant pratenc Ona Nuit és un dels 46 establiments catalans que ha rebut aquest dilluns el distintiu ‘KM 0’. Són una quinzena més que l’any passat i 3 d’aquests són al Baix Llobregat. Un segell que atorga el moviment ecologista i gastronòmic SLOW FOOD que treballa des dels anys 80 per donar valor al […]

The post El restaurant pratenc ONA NUIT rept el distintiu KM0 appeared first on elPrat.tv.

Comença una nova edició el Març Gastronòmic amb més de 20 restaurants

Ja ha arrencat per quart any consecutiu el Març Gastronòmic a la ciutat. Fins a finals de mes, un total de 23 restaurants del Prat oferiran a les seves cartes els dos productes emblemàtics del municipi: la carxofa Prat i el pollast…

Comença una nova edició del Març Gastronòmic

Ja ha arrencat per quart any consecutiu el Març Gastronòmic a la ciutat. Fins a finals de mes, un total de 23 restaurants del Prat oferiran a les seves cartes els dos productes emblemàtics del municipi: la carxofa Prat i el pollastre potablava. Per aquesta edició s’espera assolir la xifra de 6.000 menús.

Això sí, enguany el preu del menú del Març Gastronòmic pot augmentar i se situa entre els 20 euros de les darreres edicions fins els 25 en alguns casos. Tot plegat amb el maridatge de la cervesa Inèdit de la DAMM que NO està inclosa en el preu.
Una edició que té novament com a padrins als representants més destacats del teixit agrícola del Prat.

Enguany, hi ha una novetat destacada: la nova plana web www.marcgastronomic.cat on es pot consultar tota la informació relacionada amb la iniciativa. Per donar a conèixer encara més la gastronomia pratenca aquest cap de setmana ha tingut lloc la primera de les activitats paral•leles: la Segona Trobada GastroBlocaire al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa amb la presència de dos xefs de la ciutat, Susanna Aragón i el Joan Figueres.

Els blocaires van aprofitar l’ocasió fer fotografies amb els seus telèfons mòbils per acompanyar les peces que després van redactar per a cadascun dels seus blocs.

Tot a punt per a la 39a Fira Avícola de la Raça Prat

En el marc de la Fira se celebra la 10a Mostra d’Entitats i la 25a Mostra comercial

Un vaset d’ou potablava amb gust de premi

Un vaset d’ou de pota blava poché, patata confitada i crema de bolets trufada. Aquesta és la tapa guanyadora de la primera edició del QuintoTapa. Una elaboració del Cèntric Gastrobar.

Trobada de blogaires gastronòmics al Prat

Pratencs.cat convoca una vintena de blogaires interessats en la gastronomia. | La trobada s’ha celebrat en el marc de les 3es Jornades Gastronòmiques del Pota blava i la Carxofa Prat.