Arxiu de: Carrer del Primer de Maig

400 persones inscrites al reobert Casal de la Gent Gran de Caixa Penedès del Prat

L’antic Casal de la Gent Gran de Caixa Penedès reobert fa una setmana sota la gestió de la Cooperativa Obrera de Viviendas ja compta amb unes 400 persones inscrites, de les quals 150 són sòcies de la cooperativa. De mo…

Més de 400 persones al nou Casal d’Avis

Més de 400 persones ja estan inscrites al recentment reobert Casal de la Gent Gran que gestiona la Cooperativa Obrera de Viviendas i que abans pertanyia a Caixa Penedès. De moment, l’espai funciona a mig gas però s’espera que durant el proper mes de febrer comencin les primeres activitats regulars.
L’entitat, a més, està ultimant els preparatius de la posada en marxa d’un centre de dia, en aquest cas, exclusiu pels socis i sòcies, al carrer Primer de Maig.

Tres anys d’espera per una plaça pública en les residències de gent gran del Prat

Al Prat hi ha una llista d’espera de fins a tres anys per accedir a una plaça pública en una residència de gent gran. El municipi va cedir uns terrenys per a que la Generalitat construís una nova residència per&…

Arriba la 4a Setmana de l’Economia Social i Cooperativa del Prat

Amb la Festa-fira, tallers, xerrades, presentació d’experiències…

Uikú, el coworking del Prat, inaugura el seu local

El coworking del Prat, UIKU, ha inaugurat aquest dimarts la seva seu situada al carrer Primer de Maig número 16. Un local de 200 metres quadrats on, de moment, treballaran 13 professionals però des de la cooperativa asseguren que hi ha espai per un total de 18 persones. El projecte es va començar a gestar fa més d’un any per un grup de joves professionals de diversos sectors, de l’arquitectura, la fotografia o la producció audiovisual. UIKU ha rebut el finançament de la cooperativa COOP57 i el suport de la Cooperativa Obrera de Vivienda.

Canvi en la circulació de vehicles a la Carretera de la Marina

Amb motiu de les obres de reforma del carrer.