Arxiu de: Miradors d'avions

Els miradors d’avions, punt de trobada de curiosos i spotters

Els miradors dels avions instal·lats a la carretera de la platja continuen sent un dels principals atractius del municipi. Són moltes les persones que aprofiten per apropar-se a peu o en bicicleta fins aquest punt i gaudir d’una vista privilegiada de les aeronaus que aterren a les instal·lacions aeroportuàries.

Més seguretat pels vianants als itineraris del riu

L’Ajuntament ha instal•lat una dotzena de senyals en tots els itineraris del transcurs del riu Llobregat pel Prat. Un espai que vianants i ciclistes comparteixen diàriament. Aquesta nova senyalització fa que els ciclistes que hi circulin per aquest recorregut hagin de moderar la seva velocitat.

The post Més seguretat pels vianants als itineraris del riu appeared first on elPrat.tv.

El camí de València incorporarà carrils per a vianants i ciclistes

En els 700 metres que van des del mirador d’avions fins a l’entrada dels Espais Naturals del Riu

El Prat analitza l’impacte econòmic de les produccions audiovisuals

Avui se celebra el “Fòrum de l’economia del turisme”

Itinerari agrícola per la ciutat al Prat Ocult

L’arxiu municipal ha organitzat dins del cicle Prat Ocult, un itinerari per la zona agrícola del Prat. Amb aquesta proposta es pot conèixer una mica més la historia del nostre poble. El punt d’inici d’aquest recorregut ha sigut als Jardins de Món Racó, al barri de la Barceloneta.

Els spotters, caçadors d’avions

Bones càmeres, paciència i si pot ser una bona ombra. És el que necessita un spotter, una persona que es dedica a fotografiar avions en el moment de l’enlairament o de l’aterratge. Els spotters originaris no fotografien sinó que registraven en …

Els miradors d’avions del Prat es consoliden entre els “spotters” o “caçadors d’avions”

Hi ha països on aquesta afició està molt arrelada i al nostre paí­s cada vegada hi ha més seguidors.

Els spotters aeris, a la recerca de la millor imatge

Hores d’espera per capturar una bona imatge, aparells fotogràfics professionals, semblaria que parlem de paparazzis. Però quan l’estrella arriba no és sino un avió. Són els spotters, aficionats a la captura de fotos d’aeronaus que coneixen tot d’aquests aparells. Des de fa un temps, aquesta afició està vivint un auge.

El camí de la Platja ja s’omple amb el bon temps

El camí de la platja ja fa temps que està habilitat per al seu ús i quan arriba el bon temps i sobretot el cap de setmana s’omple de ciutadans com per fer esport, tant corrent com en bicicleta. També hi ha qui l’aprofita per anar a passejar o a fer un volt amb la […]

Esquerra: l’Estat ‘escanya’ l’economia catalana

Esquerra Republicana reclama que la gestió de l’aeroport del Prat sigui completament catalana. El seu cap de llista, Joan Puigcercós, juntament amb el secretari general de la formació, Joan Ridao, han estat aquest matí al mirador d’avions.

Caçadors d’avions al Prat

Sentir els avions a tocar. Això és el que permeten els miradors que hi ha al camí de la platja i que visiten cada vegada més spotters, els anomenats caçadors fotogràfics d’avions, i també els passejants que fan una parada en el seu recorregut. El mirador elevat, té una alçada de 3,3 metres i permet […]