Arxiu de: Parròquia de la Mercè

Afectacions al trànsit de la processó del Diumenge de Rams

Entre les 10.30 i les 15 h

La Confraria estrena imatge per Setmana Santa

L’església de Sant Cosme ha estat l’escenari per acollir la benedicció de la nova imatge de Jesús a la creu de la confraria de Jesús Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores que, per primera vegada, s’ha presentat en societat.

The post La Confraria estrena imatge per Setmana Santa appeared first on elPrat.tv.

La Borriquita marca l’inici de la Setmana Santa

La Confraria Jesús Crucificado y Ntra. Sra. de los Dolores ha iniciat la Setmana Santa amb la processó de diumenge de rams, també coneguda com la processó de “La Borriquita”. La processó ha estat seguida amb molta passió tant pels membres de la confraria com pels assistents.

El Prat es prepara per la Setmana Santa

La cofradia de Jesús Crucificado y Nuestra señora de los dolores ha realitzat a l’esglèsia sant cosme sant damià el tradicional pregó previ a la semana santa, que aquest any coincidirà amb la darrera semana del mes de març. A l’acte han assistit diferents persones, moltes d’elles membres de l’hermantat, que han escoltat atentament les paraules del pregoner d’aquesta edició.

Implantat el nou servei de recollida d’oli vegetal

L’Ajuntament habilita en 8 punts contenidors d’oli de cuina usat

S’instal·len nous contenidors per a la recollida selectiva de roba

Al Mercat Municipal i al CEM Sagnier

El Prat viu amb passió la primera processó

La confraria de Nuestro Señor Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores realitza una de les primeres processons de la Setmana Santa, la del Diumenge de Rams. La processó ha assistit a la benedicció de la palma a la parròquia de la Mercè. Desprès han continuat el recorregut pels carrers pratencs, seguits de fidels emocionats […]