Anagrames de Scrabble a "la Riuada". Nº 1A la pàgina 6 de la Riuada número 13 corresponent als mesos de desembre-gener del 2012-2013 (veure’l en format digital), hi apareix un nou joc organitzat per Scrabble Delta Prat, que consisteix en resoldre 4 anagrames de Scrabble.

Aquest joc hi apareixerà en cada edició, i si cliqueu la imatge d’aquest article el podreu veure ampliat i en color. En aquest primer número hi ha un objectiu de 318 punts, com a resultat de sumar els punts dels quatre faristols.

Solucions:

En aquesta primera edició ens han comunicat els seus resultats 4 persones: Carles Cassanyes, Marc Ballús, Balbina Brescó i Sayaka. Tots han arribat a l’objectiu de 318 punts, i han trobat les següents paraules amagades:

 • Faristol 1: ALENTIR, ALTERNI, ALTERIN, RALENTÍ i ALERTIN.
 • Faristol 2: ESTUDIO.
 • Faristol 3: MANEGAR i MÀNAGER.
 • Faristol 4: ESQUILAT.
Anagrames de Scrabble a “la Riuada”, número 1
Tagged on:

One thought on “Anagrames de Scrabble a “la Riuada”, número 1

 • 19 novembre 2016 at 11:49
  Permalink

  relatin a la primera paraula

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *