Iniciació a l'Scrabble al CNLEl proper dimarts 4 de març, de 18.30 a 20.30h, Scrabble Delta Prat organitza una activitat d’iniciació a l’Scrabble en català, per als voluntaris lingüístics i tothom que hi vulgui participar, al Centre de Normalització Lingüística del Prat (Centre Cultural El Remolar, C/ de Ramon Llull 12, 2a planta).

L’activitat està previst que consti de dues parts: A la primera s’explicarà el funcionament d’aquest joc de taula, i es faran 2 partides limitades a 3 o 4 rondes per tenir un primer contacte amb el joc. I després, a partir de les classificacions resultants d’aquestes 2 primeres partides, es farà una partida sencera per tal que els participants puguin tastar el que és una partida normal, i podem determinar els guanyadors d’aquest “mini-campionat” d’iniciació.

Aquesta activitat s’organitza en el marc del conveni de col·laboració entre el CNL del PratAmics d’El Prat, entitat de la qual Scrabble Delta Prat n’és una secció.

Podeu confirmar la vostra assistència a l’esdeveniment obert al facebook.

Iniciació a l’Scrabble al CNL del Prat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *