El passat dimecres 29 de novembre vam organitzar una tarda de Scrabble al CNL del Prat, on hi van participar unes 25 persones, entre membres del Voluntariat per la Llengua, alumnes i professors del Centre de Normalització Lingüística del Prat i els membres del Club de Scrabble Delta Prat, que vam dirigir l’activitat.

Aquesta activitat es va organitzar en el marc de la campanya I tu, jugues en català?, que porta a terme el Consorci per a la Normalització Lingüística des de fa uns quants anys, i a l’aula on es va desenvolupar l’activitat hi havia una petita exposició de jocs editats en català, entre els quals hi havia l’edició catalana de l’Scrabble i els cartells de les nostres trobades, tal com podeu veure a la foto.

El nostre club es va encarregar de dissenyar el cartell promocional de la tarda de Scrabble, de portar part del material per desenvolupar l’activitat (com alguns jocs, els fulls d’anotació de les partides i les llistes de paraules de 2 i 3 fitxes), d’explicar les regles del joc, ajudar a les persones que hi jugaven i de dirigir les partides.

Agraïm al CNL del Prat la invitació i totes les facilitats que ens han donat per desenvolupar l’activitat, esperem repetir-la!

Tarda de Scrabble al CNL del Prat
Tagged on:

One thought on “Tarda de Scrabble al CNL del Prat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *