Loading Map….

Date/Time
Date(s) – 28/03/2020
9:45 – 20:00

Location
Amics d'El Prat

Categories


El 1r Campionat de Scrabble de l’escarxofa del Prat ha quedat ajornat a causa del coronavirus. Quan sigui possible s’anunciarà una nova data. Estem estudiant traslladar-lo al juliol o a partir del novembre.

El dissabte 28 de març del 2020 se celebrarà el 1r Campionat de Scrabble de l’escarxofa del Prat al local d’Amics d’El Prat (C/ del Centre, 2, del Prat de Llobregat). El campionat es jugarà a 6 rondes, d’un contra un, amb sistema suís i amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador.

Campionat temàtic

Aquest campionat tindrà una temàtica que girarà al voltant de l’escarxofa i l’agricultura del Prat de Llobregat en general. Per tant, les jugades que continguin alguna paraula relacionada amb la temàtica del campionat, tindran una bonificació. Aviat publicarem la llista de paraules temàtiques.

Perquè l’escarxofa?

El Prat de Llobregat és molt reconegut pel Pollastre de Raça Prat, conegut popularment com Pota blava, però també són molt importants les nostres escarxofes. Amb més de 100 anys d’història i més de 500 hectàrees conreades al Baix Llobregat, és l’hortalissa amb més superfície de conreu de la comarca, conreada especialment al Prat i a Sant Boi, al cor del Delta del Llobregat. Per això els ajuntaments del Prat i de Sant Boi i el Parc Agrari del Baix Llobregat, estan treballant des de fa temps per l’obtenció del distintiu d’Indicació Geogràfica Protegida (IGP) sota la marca de Carxofa Prat.

Horari del campionat

  • 9.45 – 10.00: Recepció de jugadors
  • 10.00 – 11.15: Primera partida
  • 11.15 – 12.30: Segona partida
  • 12.30 – 13.45: Tercera partida
  • 13.45 – 16.00: Pausa per dinar
  • 16.00 – 17.15: Quarta partida
  • 17.15 – 18.30: Cinquena partida
  • 18.30 – 19.45: Sisena partida
  • 19.45 – 20.00: Lliurament de premis

Premis

Hi haurà premis per als 3 primers classificats, a la millor jugada, a la millor jugada temàtica i al major nombre de Scrabbles. Aquests darrers premis no són acumulables per als 3 primers classificats.

Reglament

El reglament del campionat es regirà per la normativa per a partides de Scrabble clàssic de l’AJUSC, i el diccionari arbitral serà el DISC (Diccionari Informatitzat de Scrabble en català) en la seva versió 2.7.15, que al seu torn està basat en el DIEC2, segona edició del Diccionari de la Llengua Catalana de l’Institut d’Estudis Catalans.

Inscripció

Per a participar-hi caldrà fer un donatiu de 10 € per participant, 7 € per als socis de l’AJUSC (qui vulgui pot fer-se’n soci aquell mateix dia) o 5 € per als membres del Club de Scrabble Delta Prat. Si algú només pot participar-hi al matí o a la tarda només haurà d’abonar el 50% del donatiu que li correspongui. Podeu fer la vostra inscripció a través d’aquest formulari i escollir si voleu l’opció de dinar en grup.

Inscrits

[AJORNAT] 1r Campionat de Scrabble de l’escarxofa del Prat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *