Comença el QuintoTapa amb l’escarxofa del Prat com a protagonista

QuintoTapa Carxofa PratEntre el 3 i el 30 d’abril se celebra el QuintoTapa Carxofa Prat organitzat per l’Associació de Gastronomia i Turisme del Prat i el Baix Llobregat (AGT), dins de les activitats del “mes de la carxofa”. Aquesta ruta, oferida per 34 bars i restaurants de la ciutat, serà una experiència gastronòmica en que s’aposta pels productes de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb la Carxofa Prat com a protagonista. Els bars i restaurants que hi participen faran una doble proposta de degustació: la tapa CarxofaPrat (de 3 euros) i la tapa especialitat de la casa (de 2,5 euros) amb un Quinto Damm. Totes dues propostes amb un preu unificat per a tots els establiments participants.

Una ruta amb premis

El QuintoTapa Carxofa Prat atorgarà diferents premis per motivar que els clients facin ciutat, per això la ruta divideix el Prat en quatre zones i sobre aquesta divisió, utilitzant el Tapaport, hi haurà diferents premis segons la quantitat de tapes consumides a cada zona i segons les zones recorregudes: el QuintoTapa tindrà novament el Tapaport Or, el Tapaport Argent i un premi per als que facin fotografies amb Instagram, una xarxa social que tindrà un especial protagonisme.

Al marge dels clients, el restaurador tindrà doble protagonisme. Hi haurà premi a la millor tapa popular i es manté el premi al millor cambrer, per motivar també una excel·lència en el servei que ofereixen els restauradors. Finalment, els restauradors tenen l’opció d’oferir una Tapa Solidària: l’import aconseguit es dirigirà a dos projectes solidaris.

FiraTapa Carxofa Prat i itinerari en bicicleta

Després de la bona acceptació del FiraTapa Pota Blava, dins de la darrera Fira Avícola, l’AGT organitza el FiraTapa Carxofa Prat, durant els dies 26 i 27 d’abril a la Plaça de Blanes, com a final de festa del QuintoTapa Carxofa Prat. Un espai i mostra gastronòmica on els restauradors de la ruta QuintoTapa ens oferiran les seves tapes i ens convidaran a degustar-les.

Per altra banda en aquesta edició del QuintoTapa s’han organitzat rutes en bicicleta per a conèixer el Parc Agrari i el cicle de vida dels seus productes durant els dies 5, 13, 19 i 27 d’abril amb la col·laboració de BiciCulturaBCN, que organitza itineraris en bicicleta per Barcelona i el seu entorn.

Comunicació, xarxes socials i nova APP

Novament la comunicació 2.0 és protagonista amb un web propi (quintotapa.cat) i una Aplicació per a Android (quintotapa) on, mitjançant un mapa de la ciutat, els establiments participants estaran geolocalitzats i es podrà accedir a tota la informació de l’oferta de tapes dels establiments. A més, el web actua com a portal de referència a través del qual es pot accedir als diferents perfils de les xarxes socials de Facebook, Twitter, i Instagram de l’AGT.

Comments

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)


*