Pensant en el segon Correllengua del Prat…

Encara no fa quatre mesos que vam acabar el primer Correllengua que s’ha celebrat al Prat i ja ens hem posat a treballar en el segon!

Keep calm and speak catalanJa estem començant a preparar el proper Correllengua i us podem avançar que estem planejant que sigui a finals del proper mes de juny d’aquest 2013, concretament el divendres 28 i dissabte 29 per l’onomàstica de Sant Pere i Sant Pau, patrons del Prat.

Encara no tenim res confirmat al 100%, però en principi el divendres 28 de juny al vespre es farà una xerrada/col·loqui al Cèntric i el dissabte 29 de juny, a partir de les 10.30h del matí, hi hauria la part més festiva del Correllengua, que inclouria la cercavila, jocs i actuacions musicals al Fondo d’en Peixo…

Agrairem a totes les persones, col·lectius i entitats del Prat que vulguin participar en el proper Correllengua del Prat que es reservin aquestes dates, i que ens facin les seves aportacions per tal que aquesta festa per la nostra llengua sigui el més lluïda possible!

A més, aprofitem l’avinentesa per fer-vos saber que aquesta mateixa tarda a les 19.00 h. a l’Esplai de la Parròquia de Sant Pere i Sant Pau tenim la segona reunió d’aquest 2013 per preparar el proper Correllengua. Si hi voleu participar, hi esteu convidats!

La imatge està extreta del web de la campanya Keep calm and speak catalan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *