Ja ha sortit el número de l’Escletxa dedicat al Correllengua 2012

Portada de la revista l'escletxa dedicada al Correllengua 2012A les portes de començar els Correllengües d’aquest 2013, i a un mes just de celebrar el segon Correllengua del Prat, us fem arribar el número especial de la revista l’Escletxa dedicada íntegrament al Correllengua 2012, que s’acaba d’editar fa uns pocs dies per la CAL. A aquesta edició podeu consultar les cròniques dels actes celebrats arreu de la nació l’any passat, amb imatges, curiositats, estadístiques i molta més informació, entre les quals es repassa l’edició del Prat. Una veritable radiografia de l’estat de salut del Correllengua.

Us el podeu descarregar en PDF en aquest enllaç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *