Arxiu de: INCASOL

Amazon estudia obrir un centre logístic al polígon Mas Blau II del Prat

Amazon donaria feina per a 3.000 persones al centre del Prat. Aquest gran centre logístic cobriria l’àrea mediterrània. Els terrenys on s’ubicaria van ser requalificats al darrer Ple Municipal.

Amazon planeja obrir al Prat un gran centre logístic per al Mediterrani

Felip Puig critica la filtració de la notícia com una “imprudència” del Govern central perquè posa en perill el projecte

Presentat el nou projecte d’habitatge públic

Facilitar l’accés a l’habitatge, incentivar el lloguer i mediació per evitar desnonaments. Aquests són els principals objectius del nou projecte de decret del pla per al Dret a l’habitatge presentat al Cèntric Espai Cultural. Una iniciativa feta des de l’INCASOL i amb la col•laboració dels promotors públics.

Precisament aquest avantprojecte pretén ser el primer pas cap a la reformulació d’aquest sector, sobretot en les promocions públiques, però posant l’èmfasi en la vessant social del dret a l’habitatge.

Aquest avantprojecte no compta encara amb un calendari oficial i passarà per diferents filtres abans de ser una realitat que permeti millorar la situació de l’habitatge a Catalunya.