Arxiu de: twitter

El departament municipal d’Educació del Prat, a les xarxes socials

Amb presència a Facebook i a Twitter

L’AMPA de l’escola Tarradellas crea un conte compartit a través de Twitter

L’alumnat de P3 ha començat el conte i els cursos successius l’han continuat fins a 6è

Quatre projectes seleccionats per a les beques d’arts visuals /UNZIP 2105

Les propostes s’aniran desenvolupant al llarg dels propers mesos i presentant resultats en diversos formats

L’Ajuntament i els instituts del Prat fomenten la Formació Professional

Del 17 al 25 de febrer se celebren les Jornades FP.PRAT 2015

Torre Muntadas acull una exposició sobre el fenòmen #noeresdelPrat

Al març del 2012 des del Planeta Prat José David Muñoz va llençar aquest repte on a través de l’etiqueta NO ERES DEL PRAT demanava  als tuitaires pratencs que s’identifiquessin amb la seva ciutat. Es van recollir més de mil missatges i va esdevenir trending topic estatal. Ara, una exposició a Torre Muntadas recull tres […]

The post Torre Muntadas acull una exposició sobre el fenòmen #noeresdelPrat appeared first on elPrat.tv.

Comença el QuintoTapa amb l’escarxofa del Prat com a protagonista

L’organitza l’AGT i se celebrarà entre el 3 i el 30 d’abril.

Aquest dimecres al matí, simulacre d’accident químic

En una empresa de la Zona Franca, al costat del Prat

La plataforma audiovisual elprat.tv es renova

El Prat.tv es renova: canvi d’imatge i millora de les funcionalitats.

El disseny de la pàgina és ara més intuïtiu, amb un menú desplegable a la part superior on es pot triar entre diferents categories: els vídeos destacats del dia, actualitat, cultura, esports, la setmana en 5 minuts, el prat a fons, els més vistos o els més valorats.

Canvia també el sistema de gravació de les imatges, que ara serà en Alta Definició. Això comporta una millora en la qualitat dels vídeos de elprat.tv.

Ara també és més fàcil compartir els vídeos a les xarxes socials twitter i facebook. I qui vulgui descarregar-se qualsevol clip ho podrà fer sense necessitat d’estar registrat a la pàgina.

La novetat més important, però, és que els vídeos de elprat.tv es podran visualitzar a telèfons intel•ligents i tauletes. Aquesta adaptació del web als dispositius mòbils facilita encara més seguir l’actualitat del Prat en imatges a través de elprat.tv.

Aquest canvi de plataforma ha comportat un canvi en l’enllaç dels vídeos que fins ara hi havia a l’arxiu de elprat.tv, més de 3.300. En aquest sentit, les persones que tinguin un vídeo de elprat.tv incrustat en les seves webs o blocs, hauran de posar-se en contacte amb elprat.tv per tal que els facilitem el nou enllaç d’aquests vídeos.

10 anys celebrant la Trobada de les Dones al Prat

El Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa ha acollit la desena Trobada de Dones. La jornada té com objectiu crear un espai de reflexió i compartir experiències sobre el paper de la dona en l’actualitat.
    &nb…

Una dècada celebrant les trobades de dones

El Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa ha acollit la desena Trobada de Dones. La jornada té com objectiu crear un espai de reflexió i compartir experiències sobre el paper de la dona en l’actualitat.
A la trobada s’ha presentat l’exposició virtual d’homes ‘I jo, què hi guanyo amb la igualtat?’ Un documental on diferents homes han reivindicat la igualtat entre gèneres.
La jornada ha continuat amb la conferència ‘Les dones al capdavant de la innovació social’ a càrrec de la psicòloga Dolors Reig, en la qual s’analitza el paper de la dona a les xarxes socials.
Per finalitzar la jornada, els i les participants han pogut gaudir d’un dels quatre tallers proposats: les Dones i l’esfera pública. De-generades on s’han fet exercicis d’expressió corporal, una activitat de format familiar amb un concert interactiu i, per últim, el taller ‘lideratges emergents’, on s’ha analitzat el paper de la dona en els moviments socials. Per acabar, el col•lectiu ‘Paraula de Dones’ ha presentat el seu espectacle de 2013.

L’actualitat de l’Espanyol a Pota blanc i blava

El Prat Ràdio ha estrenat un nou programa: Pota Blanc i Blava, un espai de periodisme esportiu dedicat a tota la informació sobre el Reial Club Deportiu Espanyol. L’acte s’ha celebrat a la seu de la penya BLANC- BLAVA de l’Espanyol aquí al Prat i ha comptat amb la presència d’afeccionats, membres de la penya, periodistes d’aquesta casa i representants del club.

Èxit de participació a la V Jornada de Foment de la Lectura

Per primer cop anava més enllà del fet pròpiament lector i es preguntava per la relació d’aquesta activitat amb altres conceptes, en aquest cas, el de comunitat

El periòdic Delta organitza un debat sobre l’atur i la creació d’ocupació

L’auditori del Cèntric ha acollit el tercer debat organitzat pel periòdic Delta, en aquest cas titolat “Objectiu: crear ocupació” Els convidats han estat el secretari general de comissions obreres al Baix Llobrega…

El Delta organitza un nou debat sobre l’atur

Aquest dijous al vespre l’auditori del Cèntric ha acollit el tercer debat organitzat pel periòdic Delta, en aquest cas titolat “Objectiu: crear ocupació” Els convidats han estat el secretari general de comissions obreres al Baix Llobregat, Toni Mora, el president del Prat Empresarial, Jordi Morera i el tinent d’alcalde de promoció econòmica, comerç i turisme, José García.

Iberia en vaga

Recull de tuits sobre la vaga d’Iberia.