Sheldon Adelson es fixa en el Prat Nord per situar-hi l’EuroVegas

Segons El Periódico de Catalunya Sheldon Adelson, el magnat de Las Vegas Sands Corporation, s’inclinaria pels terrenys del Prat Nord per situar-hi el complex conegut com “EuroVegas”. Les bones comunicacions per carretera i ferroviàries, i la proximitat amb l’Aeroport i el Port de Barcelona, poden ser els motius que hagin inclinat la balança en favor del Prat.

Avui una delegació del Govern de Catalunya es reuneix amb Adelson, que serà 5 hores a Catalunya per visitar els terrenys proposats segons publica el diari La Razón. La Generalitat vol convèncer Adelson que aquest complex es pot fer “a la catalana” o “a l’europea”, fent que s’integri al territori sense estridències, fugint dels complexos americans que viuen d’esquena als seus veïns.

Notícies relacionades:

Més informació:

Comments

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)


*