Arxiu de: facebook

El departament municipal d’Educació del Prat, a les xarxes socials

Amb presència a Facebook i a Twitter

Es desvelen les primeres informacions sobre la Festa Major 2015

Concerts al Fondo d’en Peixo i al pàrquing de l’estació, cultura popular, etc.

Quatre projectes seleccionats per a les beques d’arts visuals /UNZIP 2105

Les propostes s’aniran desenvolupant al llarg dels propers mesos i presentant resultats en diversos formats

Apareix a Facebook un perfil fals de l’alcalde del Prat

L’Ajuntament engega totes les actuacions legals per posar fi a aquesta situació d’usurpació d’estat civil a xarxes socials.

La Festa Major del Prat 2014 es va presentant a les xarxes socials

El Facebook i el Blog de la Festa n’anuncien els primers detalls

Entitats i persones del Prat impulsen la creació d’una colla castellera

Divendres 13 es fa un taller de castells a la pl. de la Vila i el dia 21 l’assemblea constituent

Comença el QuintoTapa amb l’escarxofa del Prat com a protagonista

L’organitza l’AGT i se celebrarà entre el 3 i el 30 d’abril.

La plataforma audiovisual elprat.tv es renova

El Prat.tv es renova: canvi d’imatge i millora de les funcionalitats.

El disseny de la pàgina és ara més intuïtiu, amb un menú desplegable a la part superior on es pot triar entre diferents categories: els vídeos destacats del dia, actualitat, cultura, esports, la setmana en 5 minuts, el prat a fons, els més vistos o els més valorats.

Canvia també el sistema de gravació de les imatges, que ara serà en Alta Definició. Això comporta una millora en la qualitat dels vídeos de elprat.tv.

Ara també és més fàcil compartir els vídeos a les xarxes socials twitter i facebook. I qui vulgui descarregar-se qualsevol clip ho podrà fer sense necessitat d’estar registrat a la pàgina.

La novetat més important, però, és que els vídeos de elprat.tv es podran visualitzar a telèfons intel•ligents i tauletes. Aquesta adaptació del web als dispositius mòbils facilita encara més seguir l’actualitat del Prat en imatges a través de elprat.tv.

Aquest canvi de plataforma ha comportat un canvi en l’enllaç dels vídeos que fins ara hi havia a l’arxiu de elprat.tv, més de 3.300. En aquest sentit, les persones que tinguin un vídeo de elprat.tv incrustat en les seves webs o blocs, hauran de posar-se en contacte amb elprat.tv per tal que els facilitem el nou enllaç d’aquests vídeos.

10 anys celebrant la Trobada de les Dones al Prat

El Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa ha acollit la desena Trobada de Dones. La jornada té com objectiu crear un espai de reflexió i compartir experiències sobre el paper de la dona en l’actualitat.
    &nb…

Una dècada celebrant les trobades de dones

El Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa ha acollit la desena Trobada de Dones. La jornada té com objectiu crear un espai de reflexió i compartir experiències sobre el paper de la dona en l’actualitat.
A la trobada s’ha presentat l’exposició virtual d’homes ‘I jo, què hi guanyo amb la igualtat?’ Un documental on diferents homes han reivindicat la igualtat entre gèneres.
La jornada ha continuat amb la conferència ‘Les dones al capdavant de la innovació social’ a càrrec de la psicòloga Dolors Reig, en la qual s’analitza el paper de la dona a les xarxes socials.
Per finalitzar la jornada, els i les participants han pogut gaudir d’un dels quatre tallers proposats: les Dones i l’esfera pública. De-generades on s’han fet exercicis d’expressió corporal, una activitat de format familiar amb un concert interactiu i, per últim, el taller ‘lideratges emergents’, on s’ha analitzat el paper de la dona en els moviments socials. Per acabar, el col•lectiu ‘Paraula de Dones’ ha presentat el seu espectacle de 2013.

L’actualitat de l’Espanyol a Pota blanc i blava

El Prat Ràdio ha estrenat un nou programa: Pota Blanc i Blava, un espai de periodisme esportiu dedicat a tota la informació sobre el Reial Club Deportiu Espanyol. L’acte s’ha celebrat a la seu de la penya BLANC- BLAVA de l’Espanyol aquí al Prat i ha comptat amb la presència d’afeccionats, membres de la penya, periodistes d’aquesta casa i representants del club.

Primera edició del “Primavera. Escenari Prat”

160 persones fan un mosaic a l’auditori del Cèntric

Després de les reformes l’Artesà no acollirà més festes nocturnes

El bar i pati de l’emblemàtic Artesà del Prat romandrà tancat unes mesos per unes reformes necessàries que afecten la coberta, la cuina i altres elements del pati. El local reobrià al setembre o a l’octubre però ho farà amb una nova concessió perquè l’actual s’acaba el proper 18 de gener. En els darrers temps […]

Ara podem portar l’Agenda Cultural del Prat al mòbil

Després de les experiències positives de les agendes d'estiu i de Festa Major

Jordi Ramos: “el Prat està per descobrir, és un territori on podem viure cada dia amb una efemèride ja que la història és interminable”

L’autor dels “Tal dia com avui” concedeix una entrevista a Pratencs.cat | Hi explica l’orígen de la idea, que ja te un nou projecte i algunes curiositats